Aluminium tafelblad met krassen herstellen?

Heeft u een mat aluminium tafelblad waar in de loop van de tijd wat krassen in gekomen zijn?

Een mat aluminum tafelblad wilt u uiteraard herstellen zonder het te laten glimmen.

 

Polijstpasta voor aluminium, RVS, kunststoffenGeborsteld Aluminium tafelblad

Waarschijnlijk is het oppervlak van uw tafelblad van geborsteld aluminium, dit zijn eigenlijk al hele fijne krasjes. Om daar een kras uit te halen zal er wat materiaal weggeslepen moeten worden. Hoeveel dat is hangt af van de diepte van de kras. Echter welke methode u ook toepast, de matheid zal verdwijnen en u zult een glimmende plek gaan krijgen op de plaats waar de kras zit. Om de glimmende plek weer mat te krijgen zal er opnieuw geborsteld moeten worden.

 

Borstelen van aluminium

Geborsteld aluminium is het resultaat van een bewerking, na het borstelen van aluminium ontstaat een satijnfinish. Geborsteld aluminium bestaat uit een groot aantal min of meer evenwijdige krasjes, die het typische satijneffect geven. Het is mogelijk satijnfinish op verschillende manieren te verkrijgen, namelijk met metaaldraadborstels, borstels van sisaltouw, haren borstels en borstelpasta, en met non-woven nylon.
 
 

Aluminium tafelblad poetsen en polijstenPeek Polish - poets en polijstmiddel voor fietsen, motors, scooters, oldtimers, auto's, vrachtwagen, keukenartikelen enz enz

Een aluminium tafel kunt u poetsen en polijsten met Peek Polish. Voor een groot oppervlak, zoals een tafelblad, is het handig om dit met een poetspad uit te voeren, deze is ook op www.peekpolish.nl verkrijgbaar. Machinaal poetsen met Peek kan ook.
 

CONTACT

Vragen over ons polijstmiddel Peek Polish of over de webshop? Neem contact met ons op:

E-mail:
info@peekpolish.nl

Bezoekadres:
Mercuriusweg 2a
3113 AR SCHIEDAM

Telefoonnummer:
+31(0)10-413.67.89