Poetsmiddel Polijstmiddel voor Motor Onderhoud

Hardnekkige vlekken op de motor die moeilijk te verwijderen zijn?

Peek Polish is een veelzijdig toepasbaar poetsmiddel voor uw motor: om doffe vlekken, roestplekken, uitlaatverkleuringen weg te polijsten.

Vele motor onderdelen poetsen en licht polijsten waar slechts 1 poetsmiddel & polijstmiddel voor nodig is? Gebruik Peek Polish en laat uw motor weer blinken!

 

Polijstpasta voor aluminium, RVS, kunststoffen

Chroom op de motor Poetsen en Polijsten

Uitlaat Motor Poetsen en Polijsten

Motor-uitlaten zijn in de meeste gevallen vervaardigd van ijzer met een chroomlaag, als de uitlaat van de motor goed verchroomd is, is er geen enkel probleem om vervuiling en hitte verkleuringen op het chroom van de uitlaat weg te poetsen met Poetsmiddel Peek.

Uiteraard kunnen uitlaatbochten en dempers van RVS, Aluminium en Chroom ook perfect gepoetst worden met Poetsmiddel Peek. Probeer het eens!

 

Aluminium Onderdelen van de Motor Poetsen en Polijsten

Blank aluminium oppoetsen tot hoogglans

Veel onderdelen op de motor zijn hoofdzakelijk van aluminium vervaardigd. Blank aluminium is prachtig tot hoogglans op te poetsen met Peek. Kijk goed of er een laklaag op het aluminium is aangebracht, dan is het aluminium zelf uiteraard niet te poetsen omdat de laklaag ertussen zit.

 

Dof aluminium oppoetsen, gecorrodeerd aluminium polijsten

Op den duur wordt aluminium dof en grijs door corrosie, Aluminium slaat dan wit of dof uit. Aluminium is echter gemakkelijk weer schoon en glimmend als chroom te krijgen!

Aluminium is zeer goed te poetsen en polijsten: aluminium is een zachte metaalsoort welke snel weer glanzend te maken is. Na poetsen en polijsten met Peek ziet het aluminium er weer mooi schoon en glanzend uit en heeft het een beschermlaag gekregen tegen vuil en weersinvloeden. Poetsmiddel Peek geeft gepoetst aluminium een glad oppervlak waardoor vuil zich er minder goed op hecht.Peek Polish - poets en polijstmiddel voor fietsen, motors, scooters, oldtimers, auto's, vrachtwagen, keukenartikelen enz enz

 

Herstellen van verweerd aluminium op de motor

Voorbeelden van te poetsen aluminium onderdelen op de motor zijn velgen, motorblokken, aluminium carters, aluminium onderdelen van het stuur zoals hendels.

Kan Peek Polish ook op verweerde aluminium motorvelgen gebruikt worden?

Afhankelijk van hoe diep de verwering in de aluminium velgen zit zal het eindresultaat mooie glanzende velgen opleveren.
 
Gaan de aluminium velgen na het poetsen met Peek niet glanzen? Als het oppoetsen niet helpt, dan zit de verwering al wat dieper, dan zal er wat meer van het aluminium moeten worden weggeslepen. 
 
Wij raden in die gevallen schuurwol 000 aan of het fijnste schuurvlies met een beetje Peek. Polijsten met fijn schuurwol of schuurvlies veroorzaakt hele lichte krasjes die met een doek en Peek weer makkelijk weg te poetsen zijn. Mocht ook dat niet voldoende zijn dan moet er eerst een stukje van de velg weggeslepen worden tot zo diep als de verwering zit.
 

 

Poetsmiddel voor uw motor kopen?

Wilt u Poetsmiddel Peek Polish eerst eens uitproberen?

Uiteraard is Peek Polish via de webshop verkrijgbaar. Ook kunt u Peek verkrijgen bij een van onze verkooppunten.

Poetsmiddel Peek is bij uitstek geschikt voor het poetsen en polijsten van motoronderdelen, daarom staan we ook geregeld op motorbeurzen. Kom eens bij ons langs op de beurs! Bekijk Poetsmiddel Peek op de beurs, of probeer het daar zelf eens uit!

Enkele Motorbeurzen waar we met Poetsmiddel Peek aanwezig zijn:

 

Auto poetsen en polijsten met Peek Polish om vlekken te verwijderen van de auto  Velgen van de fiets oppoetsen en polijsten met Peek Polish laat ze weer blinken als nieuw  Poets chromen uitlaten en RVS onderdelen van de motor met Peek Polish om het te laten blinken!    RVS stalen gootsteen oppoetsen en laten blinken als nieuw met Peek Polish!

CONTACT

Vragen over ons polijstmiddel Peek Polish of over de webshop? Neem contact met ons op:

E-mail:
info@peekpolish.nl

Bezoekadres:
Mercuriusweg 2a
3113 AR SCHIEDAM

Telefoonnummer:
+31(0)10-413.67.89