Oldtimer Onderdelen Poetsen & Polijsten

Uw Oldtimer Poetsen en Polijsten? Dat kan met Peek Polish!

Peek is een Poetspasta die op de Oldtimer bijvoorbeeld gebruikt kan worden voor het weghalen van verkleuring op de uitlaat welke is ontstaan door hitte, roest en oxidatie. Doffe plekken op ongelakt metaal en teer kunnen ook verwijderd worden met Peek Polijstpasta.

Polijstpasta voor aluminium, RVS, kunststoffen

Chromen onderdelen reinigen van een Oldtimer

Peek Polish is bij uitstek een poetspasta die geschikt is voor het reinigen van onderdelen van Chroom op de Oldtimer. Bedenk wel altijd dat Chroom een aangebracht laagje is, lees hier meer over het poetsen & polijsten van Chroom.

Denk bij Chromen Onderdelen op de Oldtimer aan:

  • Sier strips.
  • Koplampen.
  • Raamlijsten.
  • Chromen onderdelen zoals verchroomde buitenspiegels.
  • Verchroomde onderdelen in het interieur van de Oldtimer.

 

 

Tips ter voorbereiding op het poetsen en polijsten van een Oldtimer

Het is aan te raden eerst te beginnen met het wassen van de Oldtimer. Voor het geval de Oldtimer nog niet schoon genoeg is en er nog zand en/of ander vuil op de carrosserie aanwezig. Peek Polish is een heel fijn poets en polijstmiddel, het polijst minimaal, heel zachtjes. Een oldtimer moet met zorg behandeld worden, om ervoor te zorgen dat er geen krasjes ontstaan door aanwezig zand of vuil, is het dus aan te raden de auto eerst goed te wassen.

Schuimrubberen sponskwast

Het wassen van een Oldtimer kan je op verschillende manieren doen. Moderne methode: wassen zonder water, er is in dit geval geen emmer water, autoshampoo en spons nodig, maar een flacon 1Drywash. Volg de gebruiksaanwijzing op van de flacon Wassen Zonder Water op. Andere methode is met een emmer water, autoshampoo en autospons (Bijvoorbeeld een autospons met microvezel).

Welke methode ook gevolgd wordt: begin altijd eerst met het wassen van het dak van de auto en eindig met het wassen van de velgen. Onderop de auto is de auto uiteraard het vuilst, door te starten met het wassen van het autodak blijft het water in je emmer en de autospons zo lang mogelijk schoon.

 

Nog twijfels?Peek Polish - poets en polijstmiddel voor fietsen, motors, scooters, oldtimers, auto's, vrachtwagen, keukenartikelen enz enz

Kom eens bij ons langs op onze beursstand, wij staan met Poetspasta en Polijstmiddel Peek Polish geregeld op Oldtimer Beurzen. Probeer Peek uit op een Oldtimer Beurs, of stel uw vraag bij ons persoonlijk op de beursstand. Uiteraard kunt u het Poetsmiddel / Polijstmiddel ook op de beurs kopen. We zijn te vinden op bijvoorbeeld de Internationale Zomer Oldtimerbeurs welke jaarlijks in augustus op de Autotron in Rosmalen plaatsvindt.

Polijstpasta Peek Polish is zo veelzijdig toepasbaar, dat het ook voor vele andere poetswerkzaamheden te gebruiken is. Durft u het niet aan om een grote verpakking polijstmiddel te kopen voor uw Oldtimer? Koop dan een kleine verpakking Peek Polish, dit is een tube van 50 ml en probeer het uit!

 

Reparatie weetjes van een Oldtimer

Enkele suggesties, tips en ideeen

Scheuren in het stuur van een oldtimer

Wij ontvangen geregeld tips van klanten die middels één van onze producten erg blij zijn met het resultaat dat zij hebben bereikt met het repareren van iets. Zo ontvangen wij ook berichten van Oldtimer-bezitters, enkele ervan willen we graag met u delen, bijvoorbeeld het volgende:

Het repareren van een kunststof stuur van een Oldtimer kan uitgevoerd worden met een Putty Repair voor Plastic, dit is een Kneedbaar Reparatie Materiaal voor Kunststof waarmee grove scheuren en gaten gerepareerd kunnen worden. Na uitharding is kneedbaar reparatie materiaal geheel naar wens te bewerken: schuren, boren, oververven is mogelijk. Lees meer over Kneedbaar Reparatie Materiaal op onze andere website www.autoschadeshop.nl

 

Auto poetsen en polijsten met Peek Polish om vlekken te verwijderen van de auto  Velgen van de fiets oppoetsen en polijsten met Peek Polish laat ze weer blinken als nieuw  Poets chromen uitlaten en RVS onderdelen van de motor met Peek Polish om het te laten blinken!    

CONTACT

Vragen over ons polijstmiddel Peek Polish of over de webshop? Neem contact met ons op:

E-mail:
info@peekpolish.nl

Bezoekadres:
Mercuriusweg 2a
3113 AR SCHIEDAM

Telefoonnummer:
+31(0)10-413.67.89