Goud Poetsen & Polijsten met Peek Polish

Op goud komt in de loop van de tijd geen doffe zwarte laag, zoals op zilver, maar wel worden bijvoorbeeld gouden sieraden vuil door gewoon gebruik. Gouden voorwerpen en sieraden zoals gouden oorbellen, ringen, kettinkjes en armbanden kan je weer laten blinken met Peek Polish.

Sponskwast voor het aanbrengen van polijstpasta

Goud Reinigen met Peek Polish

Gebruik voor het schoonmaken van goud een zacht borsteltje, bijvoorbeeld een zachte tandenborstel, wenkbrouwenborsteltje of gewoon een zachte doek.

Goud is een zacht metaal, dus gebruik geen harde borsteltjes bij het reinigen van goud, dit om krassen te voorkomen.

 

Bladgouden Sieraden Poetsen

Algemeen Advies


Poets en polijst sieraden van bladgoud (en voorwerpen) altijd voorzichtig!


Met bladgouden sieraden moet altijd opgepast worden dat het goudlaagje niet van het sieraad wordt weggepoetst.

 

Bij te hard poetsen van een bladgouden sieraad kan het gouden laagje wellicht verdwijnen!

 

Goud Poetsen met Pasta

Peek Polish is zo zacht als tandpasta. Net als tandpasta heeft Peek Polish de eigenschap dat het licht schurend is, door de licht schurende werking komt het aangekoekte vuil los van sieraden zonder het goud te beschadigen. Als er krassen op de sieraden zitten, dan zaten deze er hoogstwaarschijnlijk al. Ze zijn in ieder geval niet door de pasta veroorzaakt, daar zijn de schuurkorrels in de pasta veel te miniscuul voor. Eventuele krasjes zouden na doorpoetsen zelfs verwijderd kunnen worden. Gebruik altijd een zachte borstel of een zachte doek.

 

RVS stalen liftdeuren poetsen en polijsten met Peek Polish Hitteverkleuringen op de open haard verwijderen door te poetsen en polijsten met Peek Schaal van Tin oppoetsen met Peek hardnekkige vlekken uit de oven poetsen en polijsten met Peek Zilver, goud, RVS ringen, armbanden, horloges oppoetsen met Peek

CONTACT

Vragen over ons polijstmiddel Peek Polish of over de webshop? Neem contact met ons op:

E-mail:
info@peekpolish.nl

Bezoekadres:
Mercuriusweg 2a
3113 AR SCHIEDAM

Telefoonnummer:
+31(0)10-413.67.89