Ophalen/Afhalen Poetsmiddel Polijstmiddel Peek Polish

Bespaar op verzendkosten!

Uiteraard kunt u ook verzendkosten besparen door de artikelen bij ons op te halen!Polijstpasta Peek Polish

 

Adres van Traficient

Ons adres is:

TRAFICIENT B.V.
Mercuriusweg 2a
3113 AR SCHIEDAM

Schiedam ligt in Zuid Holland, tussen Rotterdam en Vlaardingen in. Ons bedrijf is net naast Rotterdam gevestigd. Onderaan de website ziet u een Google Maps kaart waarop onze lokatie is aangeduid.

 

Openingstijden Traficient BV

Traficient heeft geen winkel, wel een afhaalbalie. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00. Schikt het u beter net iets voor of na onze openingstijden? Op verzoek blijven we iets langer aanwezig!

 

Tip: uw bestelling reserveren via de webshop

Ook als u af komt halen is het aan te raden uw bestelling via de webshop te plaatsen: wij kunnen het produkt dan voor u reserveren, zo weet u zeker dat u niet voor niets komt.

In de webshop kunt u aangeven dat u uw bestelling komt ophalen/afhalen, en kunt u kiezen voor uw betaalmethode, contant of het bedrag zelf vooraf aan ons overmaken.

Aan het einde van de webshopprocedure ziet u uw totaalbedrag. Wij sturen u een emailbericht ter bevestiging, uiteraard ook wanneer wij onverhoopt het produkt niet op voorraad hebben.

 

Voorkom teleurstelling

Wij stellen het zeer op prijs als u ons van te voren even informeert over uw komst, dan kunnen wij de artikelen alvast voor u klaar zetten. Gemakkelijk voor u en voor ons! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Betalen bij afhalen

Betaalt u contant bij het ophalen? Dan graag gepast betalen, wij hebben GEEN pin automaat.

 

Auto poetsen en polijsten met Peek Polish om vlekken te verwijderen van de auto Velgen van de fiets oppoetsen en polijsten met Peek Polish laat ze weer blinken als nieuw Golfclubs oppoetsen met Peek laat de vlekken en doffe plekken verdwijnen Poets en polijst de RVS gootsteen op met Peek en deze blinkt weer als nieuw! Poets chromen uitlaten en RVS onderdelen van de motor met Peek Polish om het te laten blinken!

CONTACT

Vragen over ons polijstmiddel Peek Polish of over de webshop? Neem contact met ons op:

E-mail:
info@peekpolish.nl

Bezoekadres:
Mercuriusweg 2a
3113 AR SCHIEDAM

Telefoonnummer:
+31(0)10-413.67.89