Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Verzendkosten

De producten van Traficient BV zijn in het algemeen zeer gunstig geprijsd, de marges zijn laag. Wij kunnen daarom voor orders onder de 150 euro excl. BTW niet de verzendkosten voor onze rekening nemen. Bestellingen verzenden wij per DPD. De verzendkosten per DPD Nederland bedragen 5,99 euro inclusief BTW.

Let op: naar de eilanden en het buitenland gelden afwijkende verzendkosten, Belgie bijv. 12,50 euro excl. BTW.

 

Verzenden naar Waddeneilanden

Zoals bekend hanteren vervoerders hogere tarieven voor verzending van pakketten naar de Waddeneilanden. Omdat wij nog niet zeer frequent naar de Waddeneilanden verzenden, hebben wij onze website hier (nog) niet op aangepast. Bent u woonachtig op de Waddeneilanden? Dan zouden wij het zeer op prijs stellen als u een alternatief afleveradres op het vaste land voor ons heeft.

 

Franco verzenden

Indien uw bestelbedrag boven de 150 euro excl. BTW (181,50 euro incl. BTW) komt, kunnen wij u de goederen franco verzenden. Onder dit bedrag zijn wij genoodzaakt om verzendkosten in rekening te brengen, omdat verkoop anders niet rendabel meer is. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

 

Verzendkosten besparen?

Uiteraard kunt u ook verzendkosten besparen door de artikelen bij ons op te halen.

Ons adres is:
TRAFICIENT B.V.
Mercuriusweg 2a
3113 AR SCHIEDAM

 

Openingstijden Afhaalbalie Schiedam

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00. Schikt het u beter net iets voor of na onze openingstijden? Op verzoek blijven we iets langer aanwezig!

 

Voorkom teleurstelling

Wij stellen het zeer op prijs als u ons van te voren even informeert over uw komst, dan kunnen wij de artikelen alvast voor u klaar zetten. Wij ontvangen graag uw emailbericht: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel ons: 010-4136789.

Bovendien weet u dan zeker dat we uw bestelde producten op voorraad hebben en u niet voor niets langs komt.

 

Betalen bij Afhalen aan Afhaalbalie Schiedam

Betaald u contant bij het ophalen? Dan graag gepast betalen, wij hebben GEEN pin automaat.

 

Auto poetsen en polijsten met Peek Polish om vlekken te verwijderen van de auto Velgen van de fiets oppoetsen en polijsten met Peek Polish laat ze weer blinken als nieuw Golfclubs oppoetsen met Peek laat de vlekken en doffe plekken verdwijnen Poets en polijst de RVS gootsteen op met Peek en deze blinkt weer als nieuw! Poets chromen uitlaten en RVS onderdelen van de motor met Peek Polish om het te laten blinken!

CONTACT

Vragen over ons polijstmiddel Peek Polish of over de webshop? Neem contact met ons op:

E-mail:
info@peekpolish.nl

Bezoekadres:
Mercuriusweg 2a
3113 AR SCHIEDAM

Telefoonnummer:
+31(0)10-413.67.89