Poetsmiddel & Polijstmiddel voor Titanium

Is Peek Polish Poetspasta Polijstmiddel ook te gebruiken voor Titanium uitlaten?

Deze vraag krijgen wij vaker, wij kunnen hierop met 100% zekerheid antwoorden dat Peek Polish uitstekend geschikt is voor Titanium: Peek is ook een geschikt poetsmiddel voor Titanium uitlaten. Dat is reeds door verschillende klanten van ons bevestigd. 
 

Polijstpasta voor aluminium, RVS, kunststoffen

Vuil, roest en aanslag van titanium verwijderen

Polijstmiddel voor Titanium

Peek Polish bevat een zeer fijn slijpmiddel waardoor het op alle metalen gebruikt kan en mag worden, ook op Titanium.
 
Omdat het polijstmiddel zo fijn is komt alle vuil, roest en andere aanslag van het metaal en wordt er slechts een minimale hoeveelheid metaal weggeslepen, dat is tevens de reden waarom Peek Polish ook geschikt is voor chroom.
 

Titanium goed hechtende beschermlaag geven

Daarnaast laat Peek Polish tijdens het uitpoetsen een zeer goed hechtende beschermlaag achter, waardoor het veel langer zal duren voordat er weer gepoetst hoeft te worden. Uiteraard is dit afhankelijk van de omstandigheden.Peek Polish - poets en polijstmiddel voor fietsen, motors, scooters, oldtimers, auto's, vrachtwagen, keukenartikelen enz enz
 

Titanium laten glimmen

Alleen bij geanodiseerde metalen en bijvoorbeeld geborsteld aluminium, moet niet te vaak en te stevig gepoetst worden omdat het metaal dan zal gaan glimmen en dat is doorgaans niet de bedoeling als die metalen niet horen te glimmen.
 
Is het uw doel om het Titanium weer te laten glimmen? Dan is Poets en Polijstmiddel Peek Polish prima geschikt voor u!

Aluminium plinten in de douche schoonmaken en poetsen met Peek Polish Vrachtwagen chromen onderdelen en velgen poetsen en polijsten met Peek Polish Koper, messing, aluminium, brons, instrumenten kunnen opgepoetst worden met Peek Polish Pannen van staal, RVS, aluminium kunnen opgepoetst worden met Peek Polish Horloges, armbanden, ringen, kettingen van goud, zilver, RVS oppoetsen met Peek Polish

CONTACT

Vragen over ons polijstmiddel Peek Polish of over de webshop? Neem contact met ons op:

E-mail:
info@peekpolish.nl

Bezoekadres:
Mercuriusweg 2a
3113 AR SCHIEDAM

Telefoonnummer:
+31(0)10-413.67.89