Poetskwast Polybrush 1 stuk

1 Polybrush Poetskwastje van Schuimrubber, een handige sponskwastje met een schuimrubberen sponsje van 2,54 cm breed op een houten handvat om nauwkeurig te schoonmaken. Reinig met het sponskwastje de kleinste randjes en hoekjes, om bijvoorbeeld ongelakte fietsvelgen of fietsspaken op te poetsen.
Sponskwast Schuimkwast PolybrushSponskwast Schuimkwast
Prijs incl. BTW:1,82 €
Prijs excl. BTW: 1,50 €
BTW bedrag: 0,32 €

Poetskwastje Polybrush (1 sponskwastje)

Sponskwastje van Schuimrubber om de moeilijkst bereikbare plekjes te reinigen, poetsen en polijsten

Poetskwastje Polybrush is een schuimrubberen sponskwastje, een sponsje van 2,54 cm (= 1 inch) breed op een houten steel. Handig voor het schoonmaken in de kleinste hoekjes en naadjes, bijvoorbeeld voor het reinigen van de kleinste randjes en hoekjes van ongelakte fietsvelgen of het schoonmaken van fietsspaken.

 

Poetskwastje voor nauwkeurig schoonmaken

Rechte punt om mee te poetsen

Het sponsje van de Poly-Brush schuimkwast is van zwart polyurethaan schuim met een hoge dichtheid, bevestigd op een houten steel. De schuimkwasten zijn aan de punt voorzien van een stevige dunne rand waardoor de kleinste naadjes kunnen worden bereikt.

Inwendig versterkt poetskwastje

De schuimkwasten zijn inwendig versterkt met kunststof waardoor de poetskwast zijn vorm langer vasthoudt en er preciezer mee gewerkt kan worden dan met een gewoon sponsje.

 

Poetskwast sponskwast

Poetsen met een Schuimsponskwast

Het voordeel van poetsen met een schuimsponskwastje is dat de metaalpasta zonder veel moeite goed over het oppervlak wordt verdeeld en er op moeilijk bereikbare plekken gemakkelijk over het oppervlak bewogen kan worden om te poetsen en polijsten.

 

Sponskwastje voor lijmen, inkt, invetten, etc

De schuimrubberen sponskwast is perfect voor het reinigen en schoonmaken met een polijstmiddel, maar kan ook gebruikt worden voor het aanbrengen van lijm, primers, inkt, verf, vetten, etcetera. De polybrush schuimkwast kan ook gebruikt worden voor het aanbrengen van 1 en 2 component systemen op basis van alkyd, epoxyhars en (poly)urethaan. Het sponskwastje kan ook gebruikt worden voor beits en teakolie.

De schuimrubberen sponskwast is ook te gebruiken het gladstrijken van reeds aangebrachte verflagen door de schuimkwast bij de houten steel lichtjes tussen duim en wijsvinger te nemen en lichtjes het nog natte verfwerk streeploos glad te strijken.

 

10 Sponskwastjes

De schuimrubberen sponskwastjes zijn in deze webshop ook per 10 te bestellen.

 

Zachte Handpoetspad

Handpoetspad voor grotere oppervlakken

Voor het grotere poetswerk is de zachte zwarte handpoetspad een uitkomst, met de handpoetspad kunnen grotere oppervlakken opgepoetst worden.

 

Auto poetsen en polijsten met Peek Polish om vlekken te verwijderen van de auto  Fiets Velgen oppoetsen en polijsten met Peek Polish laat ze weer blinken als nieuw  Poets chromen uitlaten en RVS onderdelen van de motor met Peek Polish om het te laten blinken!  Golfclubs oppoetsen met Peek laat de vlekken en doffe plekken verdwijnen  RVS stalen gootsteen oppoetsen en laten blinken als nieuw met Peek Polish!

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

CONTACT

Vragen over ons polijstmiddel Peek Polish of over de webshop? Neem contact met ons op:

E-mail:
info@peekpolish.nl

Bezoekadres:
Mercuriusweg 2a
3113 AR SCHIEDAM

Telefoonnummer:
+31(0)10-413.67.89