Chromen Douchekraan Poetsen & Polijsten

Lichte krassen op een chromen douchekraan verwijderen of verminderen

Peek polish is uitstekend geschikt om lichte krassen op chroom te verminderen of zelfs helemaal te laten verdwijnen. Peek bevat namelijk een heel erg fijn slijpmiddel waardoor slechts een minimum hoeveelheid chroom weggepolijst wordt, waardoor lichte krasjes normaal gesproken verdwijnen.
 
 

Chroom is een dun laagje

Chroom is doorgaans maar een heel dun laagje waar je niet doorheen wilt poetsen. Poetsen en polijsten van Chroom moet daarom voorzichtig gedaan worden. Met Peek zijn goede resultaten bereikt met het poetsen van chroom, dus ook een douchekraan van chroom. Een klein beetje Peek op een zachte niet krassende doek en niet te hard poetsen.
 
Na het poetsen met Peek met een schoon stuk doek even uitpoetsen en uw chroom zal er stukken beter uitzien, zo niet... dan lijkt het weer als nieuw. Voorwaarde is natuurlijk wel dat de krassen niet al door het chroom heen zijn gegaan. Is het chroom te ernstig beschadigd, dan is dit niet meer te herstellen, de enige remedie is dan het opnieuw verchromen van het voorwerp of oppervlak.
 
 

Maakt Polijstmiddel Peek geen krassen op het Chroom?

We krijgen nog wel eens de vraag of polijstmiddel Peek niet krast, het antwoord daarop is dat het eerder de poetskrassen van andere middelen weg zal poetsen dan dat het nieuwe krassen zal maken.
 
Omdat Peek een heel erg fijn slijpmiddel bevat, is het geschikt voor vrijwel alle metalen (chroom, koper, aluminium, RVS, titanium, zilver, goud etc...) en daarnaast ook voor vele andere materialen.

 

CONTACT

Vragen over ons polijstmiddel Peek Polish of over de webshop? Neem contact met ons op:

E-mail:
info@peekpolish.nl

Bezoekadres:
Mercuriusweg 2a
3113 AR SCHIEDAM

Telefoonnummer:
+31(0)10-413.67.89