Aluminium tafelblad met krassen herstellen?

Heeft u een mat aluminium tafelblad waar krassen in gekomen zijn?

Een mat aluminum tafelblad wilt u uiteraard herstellen zonder het te laten glimmen.

 

Polijstpasta voor aluminium, RVS, kunststoffenGeborsteld Aluminium tafelblad

Aluminium met hele fijne krasjes

Waarschijnlijk is het oppervlak van uw tafelblad van geborsteld aluminium, dit zijn hele fijne krasjes die in de fabriek op het aluminium zijn aangebracht.
 
Om een kras uit Geborsteld Aluminium te halen zal er wat materiaal weggeslepen moeten worden. Hoeveel dat is hangt af van de diepte van de kras.
 
Welke methode u ook toepast, de matheid zal verdwijnen en u zult een glimmende plek krijgen op de plaats waar de kras zit. Om de glimmende plek weer mat te krijgen zal er opnieuw geborsteld moeten worden.

 

Borstelen van Aluminium

Hoe herstel ik Geborsteld Aluminium?

Geborsteld Aluminium is het resultaat van een bewerking, na het borstelen van Aluminium ontstaat een satijnfinish. Geborsteld Aluminium bestaat uit een groot aantal min of meer evenwijdige krasjes, die het typische satijneffect geven.
 
Het is mogelijk het Geborstelde Aluminium te herstellen, u kunt de satijnfinish op verschillende manieren verkrijgen, namelijk met metaaldraadborstels, borstels van sisaltouw, haren borstels en borstelpasta, en met non-woven nylon.
 
 Peek Polish - poets en polijstmiddel voor fietsen, motors, scooters, oldtimers, auto's, vrachtwagen, keukenartikelen enz enz

Aluminium tafelblad poetsen en polijsten

Een aluminium tafel kunt u poetsen en polijsten met Peek Polish. Voor een groot oppervlak, zoals een tafelblad, is het handig om dit met een poetspad uit te voeren, deze is ook op www.peekpolish.nl verkrijgbaar. Machinaal poetsen met Peek kan ook.
 

Aluminium plinten in de douche kunnen worden opgepoetst met Peek Polish Vrachtwagen chromen onderdelen en velgen poetsen en polijsten met Peek Polish Koper, messing, aluminium, brons, instrumenten kunnen opgepoetst worden met Peek Polish Pannen van staal, RVS, aluminium kunnen opgepoetst worden met Peek Polish Horloges, armbanden, ringen, kettingen van goud, zilver, RVS oppoetsen met Peek Polish
 

CONTACT

Vragen over ons polijstmiddel Peek Polish of over de webshop? Neem contact met ons op:

E-mail:
info@peekpolish.nl

Bezoekadres:
Mercuriusweg 2a
3113 AR SCHIEDAM

Telefoonnummer:
+31(0)10-413.67.89