Fietsonderdelen Poetsen & PolijstenPeek Polish - poets en polijstmiddel voor fietsen, motors, scooters, oldtimers, auto's, vrachtwagen, keukenartikelen enz enz

Fietsbel, fietsstuur, fiets velgen poetsen en polijsten

Poetspasta en polijstmiddel Peek Polish kunt u toepassen op diverse onderdelen van uw fiets. Alles wat ongelakt is, kan in principe gepoetst en gepolijst worden met Peek Polish, bijvoorbeeld het stuur van uw fiets, de ongelakte velgen van RVS of aluminium, ongelakte fietsspaken en verchroomde fietsbellen.
 

Hoe uw fiets poetsen of polijsten?

Sponskwast voor het aanbrengen van polijstpasta

Hoe kan ik mijn fiets het beste reinigen?

Met de poetskwast (schuimkwast, sponskwast) kunt u poetsen en polijsten op moeilijk bereikbare hoekjes en plekjes of 'onhandig' te reinigen oppervlakken, zoals bijvoorbeeld de spaken van de fiets, de smalle randen van de velgen of de smallere delen van de armen van fietstrappers (de cranks).

Met een poetsdoek, oude lap of microvezeldoekjes kunt u goed het poetsmiddel aanbrengen op bijvoorbeeld een fietszadel rails, het fietsstuur of de fietsbel.

Met een poetspad kunt u wat grotere oppervlakken in één keer poetsen en polijsten dan met de poetskwast. Een zachte handpoetspad is handig om een poetsmiddel op een wat groter oppervlak aan te brengen, bijvoorbeeld het fietsstuur, de fietsbel of verchroomde fietslampen.

 

Auto poetsen en polijsten met Peek Polish om vlekken te verwijderen van de auto Velgen van de fiets oppoetsen en polijsten met Peek Polish laat ze weer blinken als nieuw Golfclubs oppoetsen met Peek laat de vlekken en doffe plekken verdwijnen Poets en polijst de RVS gootsteen op met Peek en deze blinkt weer als nieuw! Poets chromen uitlaten en RVS onderdelen van de motor met Peek Polish om het te laten blinken!

CONTACT

Vragen over ons polijstmiddel Peek Polish of over de webshop? Neem contact met ons op:

E-mail:
info@peekpolish.nl

Bezoekadres:
Mercuriusweg 2a
3113 AR SCHIEDAM

Telefoonnummer:
+31(0)10-413.67.89