Poetskwasten Polybrush 10 stuks

Polybrushes: handige schuimrubberen sponskwasten (10 stuks), sponsjes van 2,54 cm (1 inch) breed op een stevige houten handvat. Sponskwasten zijn een handige hulp bij het schoonmaken. Sponskwasten bereiken bijvoorbeeld uitstekend de kleinste randjes en hoekjes van ongelakte velgen of voor het oppoetsen van fietsspaken.
Sponskwast Schuimkwast PolybrushSponskwast Schuimkwast
Prijs incl. BTW:13,01 €
Prijs excl. BTW: 10,75 €
BTW bedrag: 2,26 €

Schuimrubberen sponskwasten: Handig om ook op de moeilijkst bereikbare plekjes te kunnen poetsen en polijsten met Peek Polish

Polybrushes zijn handige schuimrubberen sponskwasten, sponsjes van 2,54 cm (1 inch) breed op een stevige houten handvat. Schoonmaken, poetsen en polijsten kan met de schuimkwasten tot in de kleinste hoekjes en naadjes. De sponskwast bereikt uitstekend de kleinste randjes en hoekjes van bijvoorbeeld ongelakte velgen of fietsspaken om deze te reinigen.

 

Sponskwasten om de kleinste randjes en hoekjes mee te poetsen

Poly-Brush Sponskwasten zijn een zwart polyurethaan schuim met hoge dichtheid op een houten steel. De schuimkwasten zijn aan het eind voorzien van een scherpe rand waardoor de kleinste naadjes kunnen worden bereikt. De schuimkwasten zijn inwendig versterkt met kunststof waardoor de poetskwast zijn vorm langer vasthoud en er preciezer mee gewerkt kan worden dan met een gewone spons.

 

Poetskwast sponskwast

Schuimkwasten om te reinigen met polijstpasta

Het voordeel van schoonmaken met behulp van schuimkwasten is dat de metaalpasta zonder veel moeite goed over het oppervlak wordt verdeeld en er op moeilijk bereikbare plekken gemakkelijk over het oppervlak bewogen kan worden om te poetsen en polijsten.

 

Sponskwasten niet alleen voor poetsen en polijsten

Sponskwast voor lijm, primers, inkt, verf, vetten en meer

De schuimrubberen sponskwasten kunnen ook gebruikt worden voor het aanbrengen van lijm, primers, inkt, verf, vetten, etcetera.

2K Systemen aanbrengen met schuimkwastje

De polybrush schuimkwasten kunnen ook gebruikt worden voor het aanbrengen van een en twee component systemen op basis van alkyd, epoxyhars en (poly)urethaan.

Beits en teakolie aanbrengen met schuimkwastje

Tevens zijn de sponskwasten geschikt voor beits en teakolie.

Schuimkwastje voor het gladstrijken van verf

De schuimrubberen sponskwasten zijn ook te gebruiken het gladstrijken van reeds aangebrachte verflagen door de schuimkwast bij de houten steel lichtjes tussen duim en wijsvinger te nemen en lichtjes het nog natte verfwerk streeploos glad te strijken.

 

Zachte Handpoetspad

Handpoetspad voor grotere oppervlakken

Voor het grotere poetswerk is de zachte zwarte handpoetspad een uitkomst, met de handpoetspad kunnen grotere oppervlakken opgepoetst worden.

 

Auto poetsen en polijsten met Peek Polish om vlekken te verwijderen van de auto Fiets Velgen oppoetsen en polijsten met Peek Polish laat ze weer blinken als nieuw Poets chromen uitlaten en RVS onderdelen van de motor met Peek Polish om het te laten blinken! Golfclubs oppoetsen met Peek laat de vlekken en doffe plekken verdwijnen RVS stalen gootsteen oppoetsen en laten blinken als nieuw met Peek Polish!

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

CONTACT

Vragen over ons polijstmiddel Peek Polish of over de webshop? Neem contact met ons op:

E-mail:
info@peekpolish.nl

Bezoekadres:
Mercuriusweg 2a
3113 AR SCHIEDAM

Telefoonnummer:
+31(0)10-413.67.89