Plexiglas Poetsen & Polijsten

Polijstmiddel voor Plexiglas

Peek Polish is ook zeer geschikt voor het poetsen en polijsten van Plexiglas, bijvoorbeeld Plexiglas ruiten. Te denken valt aan Plexiglas ruiten van de caravan, camper of de boot.

Zachte Zwarte Schuimrubberen Handpoetspad

 

Plexiglas Ruiten van de Caravan weer helder maken?

Zijn de Plexiglas ruiten van de caravan licht beschadigd met krasjes? Of zijn de Plexiglas ramen in de loop der jaren wat doffer of minder helder geworden? Met Peek Polish kunt u Plexiglas ruiten weer in nagenoeg oorspronkelijke staat terugbrengen. We horen er van klanten goede resultaten over!

 

Plexiglas Lichtkoepeltje in de Camper of Caravan verweerd?

Is het Plexiglas lichtkoepeltje van de camper of de caravan verweerd door het UV licht? Of dof geworden door weer en wind? Met Peek Polish kunt u Plexiglas lichtkoepeltjes weer helder maken.

 

Krasjes uit de Plexiglas Ramen van de Boot wegpoetsen?

Polijstpasta voor aluminium, RVS, kunststoffenOok de Plexiglas ramen van de boot kunnen met Peek Polish weer helder gemaakt worden. Lichte krasjes in Plexiglas kunt u met Peek herstellen.

Plexiglas ramen van de boot hebben heel wat te verduren: zon, wind en regen. Na het poetsen en polijsten van de Plexiglas ramen zijn de ramen waterafstotend en vuilwerend.

 

Doffe Plexiglas Ruiten van de Kajuit herstellen?

Zitten er lichte krasjes in de Plexiglas ruiten van uw polyester boot? Lichte krasjes in Plexiglas zijn met Peek te herstellen. Of zijn Plexiglas ruiten dof geworden? Geef ze een opknapbeurt met Peek Polish!

Ook lichte krasjes of doffe plekken in het Polyester van de boot zelf kunt u met Peek Polish repareren.

Lees op deze pagina meer over wat u aan boord kan poetsen en polijsten: Boot Poetsen en Polijsten.

 

Auto poetsen en polijsten met Peek Polish om vlekken te verwijderen van de auto Poets en polijst de RVS gootsteen op met Peek en deze blinkt weer als nieuw! Poets chromen uitlaten en RVS onderdelen van de motor met Peek Polish om het te laten blinken!

CONTACT

Vragen over ons polijstmiddel Peek Polish of over de webshop? Neem contact met ons op:

E-mail:
info@peekpolish.nl

Bezoekadres:
Mercuriusweg 2a
3113 AR SCHIEDAM

Telefoonnummer:
+31(0)10-413.67.89