Geanodiseerd Aluminium op de auto poetsen en polijsten?

Mat of glanzend geanodiseerd aluminium laten glanzen.

 
Met Peek Polish kunt u geanodiseerd aluminium weer blinkend krijgen. Bij geanodiseerd aluminium is een heel dun extra beschermlaagje over het aluminium gelegd, om corrosie en verwering te voorkomen. Dit kan een matte laag zijn maar ook een glasheldere laag. In de meeste gevallen betreft het een glasheldere laag op het aluminium
 

Polijstpasta voor aluminium, RVS, kunststoffenPolijstpasta Peek Polish niet geschikt voor geanodiseerd aluminium?

 
Door het beschermlaagje blijft geanodiseerd aluminium erg lang mooi, maar niet oneindig. Zo lang het mooi is, is het uiteraard niet wenselijk om het met polijstmiddel te poetsen, omdat die laag dan sneller slijt en uiteindelijk verdwijnt. Om deze reden staat op de verpakking van Peek Polish vermeldt dat de polijstpasta niet geschikt is voor geanodiseerd aluminium, bovendien gaat het aluminium glimmen na poetsen met Peek Polish.
 
Op plaatsen waar het aluminium mat geworden is, is de laag naar alle waarschijnlijkheid al verdwenen en is daar het aluminium dus niet meer geanodiseerd. Aluminium wordt mat zodra het met zuurstof in aanraking komt.
 

Geanodiseerd Aluminium laten blinkenPeek Polish - poets en polijstmiddel voor fietsen, motors, scooters, oldtimers, auto's, vrachtwagen, keukenartikelen enz enz

 
Indien u het aluminium weer heel mooi blinkend wilt hebben, kan die laag het beste geheel verwijderd worden, maar dat is niet per se noodzakelijk. Om alle twijfel weg te nemen of u met Peek Polish het gewenste resultaat krijgt, kunt u het beste op een onopvallende plaats, of een plaats waar het er toch al slecht uit ziet, een stukje poetsen met Peek.
 
Omdat de beschermlaag van geanodiseerde aluminium doorgaans vrij hard is zal er wel stevig gepoetst moeten worden.

CONTACT

Vragen over ons polijstmiddel Peek Polish of over de webshop? Neem contact met ons op:

E-mail:
info@peekpolish.nl

Bezoekadres:
Mercuriusweg 2a
3113 AR SCHIEDAM

Telefoonnummer:
+31(0)10-413.67.89