Boot Poetsen, Reinigen & PolijstenPeek Polish - poets en polijstmiddel voor fietsen, motors, scooters, oldtimers, auto's, vrachtwagen, keukenartikelen enz enz

Onderdelen van de Boot, Plezierjacht, Scheepvaart poetsen

Gebruik Poetsmiddel en Polijstmiddel Peek Polish voor het verwijderen van teer, roest en oxidatie van onderdelen op de boot.

 

Aluminium onderdelen van de boot poetsen

Reinig aluminium onderdelen van de boot met polijstpasta Peek Polish.
 
Aluminium oxideert vaak door weersinvloeden, deze doffe plekken op aluminium bootonderdelen zijn te verwijderen met Peek en laat het weer glanzen.
 
Te poetsen aluminium onderdelen van de boot kunnen bijvoorbeeld zijn Aluminium Masten, Aluminium roeidollen, en meer.

 

Koper van de boot poetsen

Groene Koperaanslag op de boot verwijderen.

Koperen onderdelen aan boord kunnen op den duur een groene koperaanslag krijgen, met Peek Polish is deze groene koperaanslag te verwijderen. Na het poetsen van de koperen onderdelen op de boot, zal het koper weer glimmen en blinken! Bovendien laat Peek een weersbestendig laagje achter waardoor het koper niet zo snel weer aan groene koperaanslag onderhevig zal zijn.

Messing is een legering van Koper en Zink en wordt voor diverse voorwerpen aan boord gebruikt, bijvoorbeeld Messing Beslag, Messing Scheepklokken.

Meer lezen over het oppoetsen van dof tot glanzend koper? Lees hier meer!

 

Dof Polyester van de boot oppoetsen

Glasvezel en Plexiglas Poetsen en Polijsten

Gebruik Poetspasta en Polijstmiddel Peek voor het verwijderen van hardnekkige vlekken uit o.a. Glasvezel en Plexiglas. Doffe Polyester onderdelen van de boot kan men weer laten glanzen met Peek Polijstpasta. Ook kunt u het polijstmiddel gebruiken om plexiglas ramen weer helder te maken.

 

RVS en andere metalen onderdelen op de boot poetsen

Zowel binnen als buiten de boot bevinden zich RVS onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan de RVS Railingen, RVS kikkers, RVS beslag maar ook de propellor van de boot, de rotorbladen kunnen met Peek Polish gereinigd worden.

Net als in de keuken thuis, is ook in de boot de wasbak meestal van RVS. Lichte krasjes en doffe plekken kan men polijsten met Peek Polish. Bij twijfel is het het beste om op een klein plekje de werking van de poetspasta uit te proberen, om te beoordelen of het resultaat naar wens is.

Verzinkt staal, bijvoorbeeld een anker. Opstapjes van aluminium of een RVS traanplaat op een boot, dashboard en stuurwiel kunnen allemaal met Peek Polish behandeld worden om het weer te laten glanzen.

Peek Poetspasta geeft een beschermende laag en beschermt tegen verschillende weersinvloeden en zoutwatercorrosie.


 

Hoe alles aan boord het beste poetsen of polijsten?

Sponskwast voor het aanbrengen van polijstpasta

Hoe u diverse onderdelen van de boot het beste kunt reinigen?

Met behulp van poetskwasten (schuimkwasten, sponskwasten) kan men moeilijk bereikbare plekjes poetsen en polijsten, of bijvoorbeeld kleine onderdelen op de boot, bijvoorbeeld de kikker.

Met poetsdoeken, oude lappen of microvezeldoekjes kan men poetsmiddel aanbrengen op vele onderdelen op de boot, bijvoorbeeld de railingen en andere stangen.

Vooral poetspads zijn geschikt voor grotere oppervlakken, bijvoorbeeld polyester oppervlakken. Poetspads zijn te gebruiken met de hand, handpoetspads, maar er zijn ook poetspads die op een polijstmachine geplaatst kunnen worden, zo kan er professioneel en snel gereinigd worden. Kijk voor een kleine handzame poetsmachine eens op Autoschadeshop.nl.

 

Auto poetsen en polijsten met Peek Polish om vlekken te verwijderen van de auto Poets en polijst de RVS gootsteen op met Peek en deze blinkt weer als nieuw! Poets chromen uitlaten en RVS onderdelen van de motor met Peek Polish om het te laten blinken!

CONTACT

Vragen over ons polijstmiddel Peek Polish of over de webshop? Neem contact met ons op:

E-mail:
info@peekpolish.nl

Bezoekadres:
Mercuriusweg 2a
3113 AR SCHIEDAM

Telefoonnummer:
+31(0)10-413.67.89