GLANZEND BESTEK MET DE FEESTDAGEN!

Messen, vorken en lepels laten blinken!

Roestvlekjes van het bestek poetsen

Met de feestdagen moet alles aan tafel tip top in orde zijn, ook het bestek! Messen, vorken, lepels, alles moet voor deze speciale gelegenheid goed schoon zijn en mooi blinken. Maar hoe doe je dat, snel en eenvoudig?

De vaatwasser laat in de loop van tijd vlekken (roestplekjes, vliegroest, bruine vlekken, doffe vlekken) achter op het bestek. Vorken, lepels, messen worden een beetje dof door aanslag van het vaatwasmiddel, het bestek verliest zijn glans. Het zijn hardnekkige vlekken op het bestek die er niet zo makkelijk afgaan met een sopje: gebruik Peek Polish om het bestek weer te laten glanzen.

Roestvlekken op snijmessen verwijderen

Ook snijmessen hebben op den duur kleine roestvlekken als ze de vaatwasser verlaten. Pannen kunnen aan de buitenkant ook bijna onverwijderbare vlekken hebben door overkoken of aanbranden. Dit soort vlekken zijn goed te verwijderen met Poetsmiddel en Polijstmiddel Peek Polish.

Polijstpasta voor aluminium, RVS, kunststoffen

 

Vlekken van de vaatwasser

De vaatwasmachine laat op den duur op bestek bruine vlekken achter, een soort roest aanslag, ook al is het RVS bestek. Poets deze weg met Peek Polish!

Niet zo leuk, die bruine roestvlekjes op het bestek? Aanslag is eenvoudig van het bestek weg te halen! Vliegroest vlekken op messen, vorken, lepels zijn met Peek Polish te verwijderen en het bestek ziet er weer uit als nieuw en zal met de feestdagen weer blinken op tafel!

Peek Polish is op vrijwel alle materialen toe te passen!

 

 

Vlekken op de keukenmessen verwijderen?

Poetsen, polijsten, reinigen, beschermen van vrijwel alle metalen en kunststoffen

Poets de keukenmessen weer op!

Roestvlekken op snijmessen veroorzaakt door reinigingsmiddel van de afwasmachine kunnen gemakkelijk verwijderd worden met Peek Polish. Of u de roestvlekjes van de messen verwijdert met vloeibare of pasteuze Poetsmiddel en Polijstmiddel Peek Polish is aan u: waar u persoonlijk het liefst mee werkt. 

GOED OM TE WETEN: Peek Polish laat geen strepen of geurtjes na. Was na de poetsbeurt het bestek nog een keer in de vaatwasser (of met de hand) om er zeker van te zijn dat er geen polijstmiddel meer is achtergebleven.

 

Schuimrubberen sponskwastNiet alleen om roestvlekjes op bestek te verwijderen

Met Peek Polish kunt u vele materialen oppoetsen en weer laten blinken.

Misschien heeft u ook een kandelaar met doffe plekken die een poetsbeurt nodig heeft, zodat de kandelaar ook met kerst weer op de tafel kan blinken? Peek is te gebruiken op vele soorten oppervlakken van de keuken, tuinmeubelen, auto, boot, scooter, fiets, motor, vrachtwagen, sportartikelen, en... meer.

 

Peek Polish - poets en polijstmiddel voor fietsen, motors, scooters, oldtimers, auto's, vrachtwagen, keukenartikelen enz enz

Glanzend bestek en blinkende kandelaren op tafel!

Hoe laat u alles aan tafel weer blinken?

Wilt u weten hoe u het beste kan poetsen en polijsten met Peek Polish? Dit leest u op de pagina: Hoe Poetsen en Polijsten?

Zoals bij alle nieuw te gebruiken poets en polijstmiddelen is het altijd raadzaam om vooraf na te gaan of het product het gewenste effect heeft door eerst een test te zetten op een onopvallende plaats.

Peek Polish zal niet staan te verpieteren in uw keukenkast, het komt altijd van pas omdat vele materialen gepoetst kunnen worden met Peek Polish, diverse metalen, kunststoffen en meer. Lees hier meer informatie over wat nog meer te poetsen en polijsten met Peek Polish.

 

PROBEER HET!
Verbaas je over het resultaat!

Auto poetsen en polijsten met Peek Polish om vlekken te verwijderen van de auto Velgen van de fiets oppoetsen en polijsten met Peek Polish laat ze weer blinken als nieuw Poets chromen uitlaten en RVS onderdelen van de motor met Peek Polish om het te laten blinken! Golfclubs oppoetsen met Peek laat de vlekken en doffe plekken verdwijnen RVS stalen gootsteen oppoetsen en laten blinken als nieuw met Peek Polish!

CONTACT

Vragen over ons polijstmiddel Peek Polish of over de webshop? Neem contact met ons op:

E-mail:
info@peekpolish.nl

Bezoekadres:
Mercuriusweg 2a
3113 AR SCHIEDAM

Telefoonnummer:
+31(0)10-413.67.89